Initiatief
Fruit Your World!
Haarlemmermeer

16 februari 2021

Fruit Your World!

LAPLAB en AW groep hebben de handen ineengeslagen voor het initiatief Fruit Your World, een intitiatief om (fruit)bomen te planten in de Haarlemmermeer en daarbuiten. 

 

De stichting Fruit Your World is een sociale onderneming die door het planten van bomen, struiken en fruit mensen wilt verbinden en de wereld wilt vergroenen. In samenwerking met AW groep wordt dit initiatief omgezet tot een professionele, duurzame onderneming met sociale- en milieu impact. Door het planten van (vruchtdragende) boom- en struiksoorten voor de CO2 compensatie van bedrijven, kan Fruit Your World een bijdrage leveren aan de gezondheid en de verbinding in lokale gemeenschappen. 

 

Fruit Your World biedt bedrijven de kans een positieve invloed te hebben op het milieu en de omgeving. Bijvoorbeeld voor bedrijven die CO2 willen compenseren door middel van het schenken van bomen. Het investeren van deze compensatie door het planten van bomen resulteert in een verbinding tussen bedrijven, het milieu en de gemeenschap. 

 

De bomen worden geplant in de lokale community. Naast dat dit ecologische voordelen biedt, stimuleert het ook de sociale verbondenheid in de community, in de woonwijken, in het stadspark en tussen de kantoren. 

 

Samen met AW groep en Fruit Your World zorgen we voor een positieve impact op milieu en samenleving door de verbinding met fruit!

GO BACK