De Apenrots &
Homo Ludens
Rotterdam

16 april 2015

Het vorig jaar gerealiseerde project ‘de Apenrots’ op het Willemsplein in Rotterdam is geselecteerd voor de tentoonstelling en publicatie Spelende Mens (in Latijns Homo Ludens) van de NVTL.

De belangrijke overweging was de integratie van spelen in de openbare ruimte maar dat dit ook op een originele manier expressief was gemaakt in de vormgeving. Een tweede selectiecriterium was eveneens dat de beplanting voldoende volgroeid moet zijn om goed te kunnen fotograferen. Dit voorjaar zal een fotograaf van Tuin&Landschap beginnen met het maken van een professionele fotoreportage.

 

Daarnaast wordt het ontwerp opgenomen in de tentoonstelling die gelanceerd wordt op de ‘Dag van de Openbare Ruimte’ in oktober 2015. Hier wordt ook het speciale themanummer Spelende Mens van Tuin&Landschap feestelijk gepresenteerd. Het wordt daarna een reizende tentoonstelling die na oktober op diverse locaties, waar de NVTL acte de présence geeft, zal worden gepresenteerd.

 

*****************

Good news, our project ‘De Apenrots’ is selected for the publication and exhibition of the Homo Ludens organised by the NTVL and magazine Tuin&Landschap.

 

GO BACK