Start baRUNdrecht
Hardlooproutes
Barendrecht

10 november 2015

Vanaf volgend jaar krijgt de Gemeente Barendrecht afstandsmarkeringen op de populaire hardlooproutes in de stad. LapLab is gevraagd om leuke en comfortabele hardlooproutes te ontwikkelen met vrolijke loopmarkeringen. We noemen het project #baRUNdrecht om straks duidelijk zichtbaar te zijn op de sociale media. We gaan om te starten een 5km en 10km aanleggen en wellicht in de toekomst uitbreiden met een 15km route door de nieuw ingerichte Zuidpolder.

 

In het voorjaar 2016 worden de routes aangelegd.

Het startpunt van de hardlooproutes komt op het Middeldijkerplein en zal de vertrekken over de Middeldijk. Via de Smithoeksebaan zal je hardlopen naar de Voordijk, via de Dorpsstraat naar de 2e Barendrechtseweg en via de Kilweg weer terug naar het start en finish punt. Bij de Voordijk kan je beslissen om niet de 10km af te leggen, maar af te slaan naar de Carnisserbaan om de ‘shortcut' van 5km te lopen. Beide hardlooprondjes zijn snelle en prettige looproutes, ze kruisen amper verkeerslichten en snelverkeer en het is veilig hardlopen over groene lanen en dijken. 

 

De routes worden gemarkeerd door de baRUNdrecht logo’s, in verschillende kleuren oranje (5km) en geel (10km). De pijlen geven de looprichting aan en in de pebble staat de afstand die je al hebt afgelegd!  

Welke tijd zet jij in het voorjaar neer???

Laat het ons weten… op twitter en instagram via  #baRUNdrecht

 

baRUNdrecht runners alvast veel loopplezier gewenst!

 

Inmiddels is het project gerealiseerd. 

 
 
 

You may also like

GO BACK